Followers

Wednesday, February 16, 2011

Movie Time

Assalamualaikum.....sehat ke sume???hopefully sume ok and happy2 sokmo deh....actually aku hanya nak share satu movie yg aku tgk baru2 nie....movie tu aku baru copy ngan kawan sekerja aku...actually bukan baru copy,da lame dah..cume x berkesempatan nak tgk...n tajuk movie die pon cam besa je.....



RAMONA and BEEZUS....


ape yg best nye cite ni...pelakon utama die which is Ramona ni sgt la adorable...aku stat tgk pon sbb b4 nak tdo tu saje2 je bukak movie...xtau la camne aku bleh double click kat RAMONA and BEEZUS tu..sedar2 je da terpasang..tgk pon cam x semangat je memula..yer la time tu da kol 12.30am...da la esok tu ade klas pagi...kepala aku da siap landing atas lantai dah...hehe..tapikan sbb cite ni sgt best n lawak....sedar2 aku siap duduk bersela lagi atas katil smbil layan movie nie..gelak mmg x hengat...hahahaha!and guess what???sedar2 je...2.30am...demmmm!


Cam budak ni kot aku gelak..tp x topless la....hahaha!

Geram aku tgk si RAMONA tu....sbb die comel sgt n sgt funny la...korg kene tgk sendiri baru tahu kot...dan cite ni sgt meaningful...bagus bg tgk kat anak2 kita....kalu ade anak la.....hehe....nak tgk trailer die x?????

TADAAAA....


video

nak tau lebih lanjut tgk sendiri cite nie ye....hehe..xrugi..aku bagi 5 STARS!blink..blink..
Esoknye tu nak bangun pagi punye la susah.....hehe...bahana layan si Ramona ni tgh2 malam...hehe...and u kno what...so far aku da layan si Ramona ni 6 Times....hehe...still x boring...haha!




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...