Followers

Thursday, April 7, 2011

Tengah2 berblog walking melawat sahabat lama....bace entry2 lame kat blog die..hehe...xde keje kan...actually aku kenal die mase mula2 keje kat IKIP International College (IIC) dulu...actually xde la nak kata keje sgt...training je kot....hehe...korang nak tau x bape lame aku disitu......hehe..2 bulan sahaja...sebab aku dapat keje lain....huhu..tapi sepanjang aku di IIC dia la aku nye BFF and tambah lagi sorg iaitu Intan (or cik SUSHI bak kata FIFIE)...skang dah perpangkat PUAN..or MRS Gorgon...rasenye da sbulan kot derang kawen..mesti darah tengah manis lagi kan...hahaha!

Ngan derang ni la aku slalu lepak time lunch sambil bergosip...hehe...derang ni bleh tahan jugak la bab menjoyah nie..hahahah!mula2 time aku kenal derang ni igtkan derang nie cam poyo je....nak2 si Intan tu...hehe..tapi bile dah kenal..terus kamcing....ngan Intan la aku kenal si Fifie nie..bleh tahan tinggi persis model haha..model ke?haha!....

Fifie ni muda stahun dari ktorg..ktorg tu aku ngan Intan la...hehe..tapi lagi tinggi dari ktorg...die ni mmg kuat sukan..badan pon cam atlit..kasar je(matila kene tamparan maut nnt)..tapi dalam hati die ade taman....hahaha!(abes la kalu die baca ni..hahaha)...so sampai skang aku still contact die....hehe..sbb ade je cite nak dikongsi...hehehe....

(ade hal plak nak kene buat....BERSAMBUNG)

k..nak smbung balik cite....hehe...spatutnye ktorg kononnye nak wat reunion la baru ni time Intan kawen..huhu..tapikan..tuhan x izinkan....time Intan kawen tu abg aku tunang plak...so aku kene duk umah jaga umah....kalu x aku da stat kete trus heading to BESERAH hoooyeahhh!!!tapi angan2 kak moon je la....tapi bile tgk gamba Intan time kawen aritu cantik sgt...make up muka dem gojes..pelamin gila meletop..baju pengantim Glammmm gile....haha...credit tu FIFIE sebab ambik gamba intan and tag aku kat FB....aritu Fifie g kenduri Intan ngan mak and adik2 die..aku tgk derang close gila...maklumla..ayah die da xde....huh...tapi aku tau Fifie tu mmg kuat semangat...even mak die pon aku rase seorg yg kuat smangat....

Mase kat IIC dulu..Fifie slalu la cite kisah2 dia...suka duka seram sume ade la...ade satu cite tu die menempuh satu episod yg bagi aku amat seram..ala2 cite seram TV3...camne la die bleh handle...kalu aku..xtau la nak kata ape..pecuttttt kot...hehehe....skang Fifie keje kat ExxonMobil dah..kat area KLCC....die da chow dari IIC...Intan je yg maintain kat situ...ye la kan..mane tau mayb nnt dapat jadi mem besar..or bleh ganti puan R*....hehehe....hahaha!aku rase aku melalut je la..xde arah tuju pon entry kali nie....hehe...

actually..aku tulis entry ni pon sebab aku bace entry INI dalam blog FIFIE....hehe

1 comment:

The Girl said...

uit..ko p geledah aku punya rumah kechik eh..
adui la..hang p buat entri lagu ni pasai pa...teriaq cheq baca na..
tima kaseh la na duk pomot cheq..hehe.mintak2 up cheq punya trafic lpas ni..haha..

tengs a loads BFF!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...