Followers

Wednesday, April 13, 2011

Entry bergamba....TRIBUTE TO ARTKAISER

As been mentioned up here...this entry is a tribute to my office mate yang juga merangkap sebagai photographer untuk gamba2 kat bawah ni iaitu MR ARTKAISER..so have a look occay...sebab ni special edition punya xde kat tempat lain nih..pasaran gelap pon xde...gamba ni juga mengfeaturing blogger paling meningkat naik abad ini..iaitu AYAM PENYEK..hehehe...dan juga jurulatih squash Terengganu yg juga mantan pemain squash Terengganu..hahaha.....daaa..korg layannnn....(even gamba aku je byk bertempek2 kat cni)


Demmm....suka giler gamba nie..hehehe...thanks mr.photog.

ala2 bergimnastik disitu...xpon berbreak dance...hehehe....
no komen ye gamba nie...hehe...
bleh wat poster filem seram x nie..layak kah?????

me..ayam penyek...and jurulatih squash...hehe...
beryoga di pagi hari untuk kesihatan...hehe...
and x sah kalu xde gamba lompat..ala2 trademark gtew....hahaha...TM.
So, that's all for today..and again millions of thanks to MR.ARTKAISER for this picts....huhu...daaa....

4 comments:

xeRra said...

suka entry nih..thumbs up!!!!!!

miSs Zie said...

smart arr..nak jugakk!!

cik HUSYI said...

gamba best!

SHAREH said...

Thanks petite model xerra...
Thanks Miss zie and Husyi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...