Followers

Saturday, June 11, 2011

DULU-DULU...

Dulu mase primary school aku skolah kat SK Manir, Kuala Terengganu....bila memorize balik moment2 dulu tersenyum sorang2...dulu cikgu suka panggil aku mulut murai sbb aku suka bercakap...hehe...subjek yg aku paling suka mestila subjek seni.....hehe...dulu kalu aku dapat pensil warna LUNA tu rase heaven sangat...kalu xde kan...rase cam xbest je..kalu nak pinjam ngan kawan pon...cam susah je..sbb kawan2 susah nak bagi..ni mase darjah 1 or 2 camtu..susah sgt nak bg pinjam....ayah derang marah la..mak derang marah la....hehe..siap ade tulis lagi warning dalam pensil kaler nye kotak tu....cam....

"dilarang guna,ayah saya marah..."
"kalu sape2 paka saye report ke ayoh saye"
"tidak boleh dipinjam emak saya marah"

and macam2 lagi la....
baru ni pon aku ade beli pensil kaler LUNA....thus aku trus tringat kenangan lame tu..trus....
ni la hasilnya...haha!

hahahaha!
mesti korang pon penah buat kan mase skolah dulu2...
daaaa!

6 comments:

kyuna! said...

saya akan tulis, "jangan curi, tuhan mara" "aliff lam lam ha" hahaha

cik areh said...

kan..hahaha!awak mesti pakai kaler pencil stabilo kan...xpon faber castel..hehe

kyuna! said...

salah.. saya pkai luna :D

cik areh said...

hehehehhee....okay...okay..okay...

Anonymous said...

hahahha aku pon beli kaler gak time buat master ni...senang2 aku tension je ke..aku mewarna haha
-mas-

Cik Areh said...

haha..bagus2...mmg dapat release tension...huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...