Followers

Wednesday, March 16, 2011

DESIGN TIME!!!BATIK...

Actually Kak Long aku yg suroh buat design ni ntuk satu jabatan hospital tempat die keje...nak pakai baju batik yg sedondon katanya....even aku agak busy lately ni tapi demi Kak Longku yang tersayang..aku buat jugak...tapi besa2 je la design die.....sebab mmg xde masa nak buat..serious...tapi aku da pesan kat Kak Long aku..kalu ade pape..just let me know la....hehe..nnt aku refine balik....hehe....

aku nye workstation kat umah..hehe...

xsempat nak kaler...actually kaler ala2 ungu ke pink camtu la...

Aik..same plak yg kat atas tu...

Back view baju batik lelaki...

Front view

sempat kaler yg nie je....
Baju batik lelaki....front & Back view

Ideation

Ideation
 Actually corak diinspirasikan daripada DNA dan beberapa motif lain lagi...
Harap2 la staff tempat keje akak aku suka....
hehehe...

DAAAAA....

8 comments:

hanafeah ab rahman said...

sangat cantik !!!

meza mohd said...

design kat aku satu...hehe

Shareh said...

Thanks..hana..
meza mmg nok ke?boleh je..hehe

The Girl said...

haha..aku bru nak ckp,mcm guna motif dna je..
skali kau da mention..hehe...

ALLAH PENCIPTAKU said...

LEMBUTKAN LAGI..

Shareh said...

thanks...kak cin...ok.pahni sy lembutkan lagi k...

Anonymous said...

Orite.. Smua puji cantik.. Kami pilih design belah kanan stail mcm DNA abstrak tu.. Nnt kak col mu

meza said...

yela..nk gk se..nk g wat ngajar nt..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...