Followers

Monday, November 28, 2011

SELAMAT BERTUNANG (Rossa Emilia & Helmi)

Assalamualaikum sahabat sume...
Actually it is just a quick update from cik areh to u guys...sbb tetiba je rase rajin nak update and before sifat kerajinan ni hilang dengan kedatangan sifat malas better cik areh update cepat2 kan..hehe...

so, last saturday 26th cik areh telah diminta oleh kawan baik cik areh ntuk shoot gamba dia tunang...and mmg rezeki dia aritu cik areh mmg free and xde job lain...cume ade beberapa kenduri je nak kene attend...kawan cik areh ni name dia Ros Emillia..tapi cik areh panggil dia Rossa Emillia...die tunang ngan org Kedah..huhu, k la korang layan la gamba die neh..




BTW..mintak tolong klik LIKE kat gamba kat link nie...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=280011055373519&set=a.279601725414452.63071.193257700715522&type=1&theater


cik areh ade join satu pertandingan photoghraphy kat satu group kat FB nie...so kalu korg free2 and nak bantu cik areh untuk menang..sudi2 la ye klik link tu ye....


THANKS!

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...