Followers

Saturday, September 24, 2011

Rase nak meroyan kepenatan...

Assalamualaikum kepada pembaca blog cik areh yg dah agak suam2 kuku nie...makin lama makin malas plak cik areh nak update...tp cik areh x penah lupa nak blogwalking kat blog2 blogger yg lain occay...mane tau kot2 blog yg cik areh slalu bukak adalah blog anda sume nie..hehe...

arini ari sabtu bersamaan 24 september 2011...actually pada ari ni cik areh ade wat open house special untuk kawan2 cik areh dan juga student2 yg cik areh penah ajar di UniSZA...saje2 la nak ajak student2 dtg beraya nak meraikan mereka2 nie....sambutan sangat2 la meriah....alhamdulillah..takut plak derang x dtg...hehehe...tapi bila dtg hambik kaw...timing sgt best..mesti la time lunch kan...hahaha!

ntuk majlis nie cik areh kerah segala tenaga dari makcik2 cik areh yg sgt sporting dan bersungguh2 dalam menyiapkan juadah..ade yg buat kek...tapai..sate..ketupat n etc....tapi yg paling cik areh terharu mestilah kesungguhan ibu cik areh sendiri dalam menyediakan juadah utama iaitu nasi dagang n nasi boly(camne nak eja nie)..hehe...

cik areh sendiri pon tdo kol 3pgi tau duk bakar sate...tup2 sate habis dulu sampai ade yg x dpt rase..sorry k...huhu...penat mmg penat, tapi cik areh tersangat la happy....hehe..ni pon badan sengal2 dah nie....ni pon sume duk terbongkang kepenatan...huhu...gamba nanti2 la ye cik areh upload....

anyway..cik areh just nak ucapkan jutaan terima kasih yg tidak terhingga kepada kedua ibu bapa cik areh yg berusaha ntuk merealisasikan majlis rumah terbuka ini...i love u both so much...not to forget my sibling...makciks...sepupus n whoever la yg membantu secara langsung dan tidak langsung...dan juga kepada tetamu yg hadir...i hope u guys enjoy the foods and enjoy eating...segala kekurangan cik areh mintak maaf k...
last but not least...

SELAMAT HARI RAYA
salam dihulur maaf dipinta...

5 comments:

amranaiman said...

kacak nok.. :P

ku-cit said...

slamat ari raya...

cik areh said...

thanks mek..(gilo bernok2 kat public..haha)

slamat hari raya ku-cit.

Noor Fatin Nadia Ismail said...

jangan meroyan betul2 sudah.. hee..^^

cik areh said...

xla...propa je tuh..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...