Followers

Tuesday, May 31, 2011

PSYCOMANIAC

As u wished..hehe...actually as i wished...sebab mmg da lame x update kan...what to do...aku mmg super busy bobby plus penyakit malas sentiasa datang mengganggu hidop aku so that blog aku yang hidup segam mati x mboh ni agak terabai....keshiannnnn....

so we back to this entry...aku nak story sket la berkenaan entry nie...it was happened last friday....citenye camni...pas solat jumaat aku and kawan aku MAT pegi kenduri kawen kawan aku...name die AJA...kawan skolah rendah...even on that day x dapat jumpa die..sebab segan nak masuk umah...hehe...

so pas makan sume tu...aku plan nak ke umah kawan aku....AH YAM PEN YEK.dan ARTKAISER...nak beron9 katanye..hehe....so aku ajak la MAT skali...sesampai je..trus ARTKAISER ajak wat photoshoot...last minute kot...aku tanye sape model....pastu derang cakap "MUNG LA!!"....OMMAAIIGODDD!!!!hehehe...(over la plak)....

then i was like...owhh....OK..ON je...pastu dalam hati tetiba berbisik....(betol ke ape yg aku buat nie....)
masak2...xtau nak wat konsep ape...on the spot je...pastu aku kuar jap..p ambik adik aku kat skolah then balik umah smayang asar and p balik umah derang....

sesampai je..derang duk senang lenang lagi..ingatkan dah siap...then dalam 5 minutes sume siap....hehe...dalam kete baru plan nak beli ape nak wat ape..ape kes..photoshoot stat kol 6.45 occay...!!sheet giler...tgh2 duk azan bleh plak aku duk posing..astaghfirullah....pasni tobat xnak dah shooting time garik2 nim...dengan muka make up cam hantu...naseb baik x jadi pape..hehe...dah la shoot kat dalam restaurant tinggal....kat depan airport tuh....

dah la..malas nak mengarang..sebab x berbakat...korg layan gamba je la ye..hehe...









So this is the result...those pics shown up here byk main ngan face expression je...body language x byk sgt...takut kalu main ngan body language aku plak jadi tergedik2....haha...
bawah ni gamba mase tgh2 make up before aku apply lipstick..hahaha!

ni pas kenduri tuh...berkopiah lagi tuh...hehe...sejuk mata memandang kan....hehe..
diandam oleh pak andam fofuler sapekah ittew...hehehe...
chingg!!!tapi nie blom siap agi....
So, thats all guys...xtau lagi nak karang ape dah....
but nway..thanks again tu all photographers..Artkaiser, Mat,Abg Manaf..and ade lagi 3 org xigt nama...
not to forget...Pak Andam x terlampau.....????????????

3 comments:

u.m.i.e said...

scary..hehehe :)

Anonymous said...

lipstick sape ko curik?? hahah

Cik Areh said...

beli kat pasar malam je..haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...